Brasa Moves

BraSaZouk werd in 2004 door Claudia de Vries opgericht met als doel de Braziliaanse dansen onder de aandacht te brengen bij een breder publiek. Deze mooie en energieke dansen waren in die tijd nog vrij onbekend.

Anno mei 2017 gaat BraSaZouk onder de naam Brasa Moves verder. Dit vanwege het, in de loop der jaren, uitgebreider lesprogramma met lessen als Kizomba, Urban Kizz, Ladies styling, en meer.

Brasa betekent omhelzing in het Surinaams. De warmte van 'Brasa' willen wij in ieder aspect bij ons terug laten komen. Of dat nu de lessen zijn, de leraren of de locatie zelf. De link naar Suriname vind u terug in de Surinaams-Hollandse keuken binnen ons pand.

Ons enthousiaste team gaat graag de uitdaging aan om Brasa Moves nationaal en internationaal op de kaart te zetten in danslessen, shows en dansdemonstraties. Maar het allerbelangrijkste vinden wij dat onze cursisten, u dus, in alle opzichten tevreden naar huis gaan.

SFEERVOL SWINGEN EN GENIETEN

Onze danslessen worden gegeven in de sfeervolle zalen van Brasa Studios die voorzien zijn van spiegels, prima dansvloeren en professioneel geluidsapparatuur. Bij onze locatie is het ook gratis parkeren, wat een groot voordeel is.

Voor of na de lessen is het ook heerlijk genieten van warme en koude drankjes van onze bar, en de gerechten die onze Surinaams-Hollandse keuken binnen ons pand graag voor u bereidt. Brasa Moves is meer dan dansen. Brasa Moves is een stukje 'tropische zon' in Amsterdam.

Kom gauw langs. Wij verwelkomen u graag!

Brasa,
Claudia de Vries